Ardon is actief in de nieuwbouw-, renovatie- en industriële sector. Zodra de vloeren gelegd moeten worden komen wij in beeld. Wij leveren en brengen diverse epoxy- en polyurethaan vloeren aan. Ook vloeistofdichte- en chemisch resistente vloeren zijn onze specialiteit. Wij leggen een stevige ondergrond!

  • Natuursteenkorrel vloeren
  • Troffelvloeren
  • Chipvloeren
  • Siergrind vloeren
  • Coating vloeren
  • Gietvloeren

Natuursteenkorrel vloeren

Voor terrassen, galerijen, trappen en balkons gebruiken wij regelmatig natuursteenkorrel vloeren.
Deze variant sluit optimaal aan op de gebruiksdoelen. Niet alleen qua kleur en korrelgrootte, ook de samenstelling en structuur zijn ideaal. Goed belastbaar en geschikt voor zowel binnen als buiten. Bovendien is de natuursteen korrelvloer bijna altijd naadloos en inclusief een waterdicht en flexibel afdichtingsysteem.

Troffelvloeren

Bij hoge eisen aan de vloer voor zware mechanische- en/of chemische belasting passen wij epoxy troffelvloeren toe. Deze vloer heeft een minimale laagdikte van 5 millimeter en is zeer sterk. Bovendien verzorgen we na het leggen altijd een transparante UV bestendige verzegeling. Dat zorgt voor een lange levensduur.

Chipvloeren

Uw vloer in elke gewenste kleur en motief, zowel binnen als buiten. Met gekleurde chips die we instrooien in de epoxy- of polyurethaan gietvloer is van alles mogelijk. Ook brengen we een mat- of zijdeglanzende UV bestendige verzegeling aan. Na afwerking is elke showroom of expo hal spraakmakend en onderhoudsvriendelijk, maar ook die oude granito douche- en badkamervloer straalt weer als voorheen.

Siergrind vloeren

In showrooms, winkels en kantoren maar ook in woningen geven siergrind vloeren een mooi effect. En de mogelijkheden zijn ruim. Kleur of naturel? Het kan allemaal. Een figuur of logo in de vloer verwerken? Ook dat verzorgen we feilloos. Wij bouwen de siergrind vloer op uit een epoxyhars bindmiddel en een ingekleurde korrel van 2 of 4 millimeter. Wel alleen geschikt voor binnen.

Coating vloeren

Een uitstekende beschermlaag en verfraaiing op bijna alle soorten ondergronden, dat biedt onze coating vloer. Op basis van epoxy- of polyurethaan en afhankelijk van de eisen is deze vloer oplosmiddelvrij, oplosmiddel houdend of water gedragen. Dat geeft een glad, hygiënisch, stofvrij en naadloos resultaat. Bovendien is de vloer bestand tegen lichte tot matige mechanische belasting. Bij een “stuivende vloer” volstaat een goede transparante impregnering.

Gietvloeren

Vloeren die niet zwaar mechanisch belast worden, maar vooral zeer vlak, homogeen en hygiënisch moeten zijn? Dan is de gietvloer een perfecte toepassing. Deze vloer is opgebouwd uit vulstof en een bindmiddel van gepigmenteerde oplosmiddelvrije epoxyhars of polyurethaan. Dat zorgt voor een naadloos resultaat met een laagdikte vanaf 2 millimeter. Indien gewenst verfraaien wij de vloer met decoratieve en functionele aanpassingen, zoals gekleurde vlokken of antislip.

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur ons vrijblijvend een open sollicitatie.

Neem contact met ons op