Wij zijn Ardon. Sinds 1988 gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse werkzaamheden voor de nieuwbouw- en renovatiesector. Dat doen we bij projecten door heel Nederland!

De woning- utiliteits- en betonbouw kent voor ons geen geheimen. Wij denken als nieuwbouw- en renovatiepartner graag met onze klanten mee over de best passende oplossing en aanpak. Met verschillende disciplines gaan we aan de slag en we vertrekken pas als het beoogde resultaat is bereikt.

Bij Ardon leren (jonge) gedreven vakmensen het vak van de ervaren specialisten. Deze lerende aanpak hanteren wij als vroeger (erkend) leerbedrijf. We hebben aandacht voor scholing, kwaliteit, keurmerken en bieden volop ruimte voor de interesse van onze mensen. Zij kunnen zich verder ontplooien en specialiseren. Dat is belangrijk, het zijn immers onze mensen die het verschil maken voor de klant.

Alles voor optimale kwaliteit

Wij leveren vakwerk, secuur, op maat en tegen een goede prijs. We werken met gecertificeerde materialen, altijd volgens de laatste regels en de gestelde normen voor de bouwsector. Ook werken wij binnen bestek en komen indien nodig zelf met oplossingen. Van klein tot groot werk, onze specialisten zijn u graag van dienst!

Bedrijfs-DNA

Ardon is een solide (groeiend) familiebedrijf. Dat zijn we al sinds 1988. Wij spreken de taal van onze klanten: vaktaal. Maar vooral ook de relatie met elkaar vinden wij belangrijk. We vertrouwen elkaar en gaan voor een eerlijke prijs tegen goede kwaliteit, bovenal snel. Nooit ten koste van de kwaliteit natuurlijk. Wij werken professioneel, netjes en met een scherp oog voor details. Een goede afwerking is daarbij de regel. Deze aanpak werkt al jaren voor onze vaste klantenkring. En daar zijn we trots op!

Neem contact met ons op

De geschiedenis van Ardon