Is uw beton beschadigd of verouderd? Ardon herstelt het weer in originele staat. Zowel constructief als cosmetisch, bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

  • Handmatige reparaties
  • Opleggingen / aangieten
  • Betonafwerking
  • Natte betonspuitmethode

Handmatige reparaties

Ardon is specialist in het handmatig herstellen van schade aan het beton. Wij werken met zowel PCC reparatiemortels (cementgebonden) als epoxy reparatiemortels. PCC benadrukt de beste eigenschappen van beton, zoals de uitzettingscoëfficiënt. Epoxy gebruiken we voor kleine reparaties waar de wapening een dekkingstekort heeft. Een waar ambacht!

Opleggingen/aangieten

Nieuwbouw kent voor Ardon geen geheimen. Onze handmatige hersteltechnieken in de renovatie- en betonreparatiesector voeren wij uit tot in de puntjes. Bijvoorbeeld in de utiliteits-, beton- en waterbouw. Het ondersabelen en aangieten van betonelementen doen wij hier regelmatig. Ook de afwerking nemen we voor onze rekening. Hijsogen, conusgaten, gaines en schades aan prefab betonelementen werken wij keurig en in kleur af.

"Bij prefab betonbouw gebruiken wij oplegblokken voor prefab betonliggers."

Betonafwerking

Tunnels, parkeergarages, bruggen en viaducten pakken wij zo grondig aan. We werken beton af met “cosmetische” reparatiemortels en coatings, zowel op minerale- als kunststofbasis. Wat de vraag ook is, wij hebben de oplossing voor beton-, water- en utiliteitsbouw.

Natte betonspuitmethode

Wanneer er bij grote betonvlakken dekkingsvermeerdering nodig is, is onze natte betonspuitmethode zeer geschikt. Bijvoorbeeld bij grote reparaties aan verticale en hangende vlakken.

Gerelateerde projecten

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur ons vrijblijvend een open sollicitatie.

Neem contact met ons op